menu

Inspiration til grillhyggen. En sommeraften med …


Thomas Rode

For gourmetkokken Thomas Rode er det at grille den mest autentiske måde at tilberede mad på, for den rå varme stiller andre krav til madlavning på grill, end hvad vi er vant til fra køkkenet. Mød ham her, og få hans bedste tip til at tage din grillmad til et nyt niveau.


Mattias Hundebøll

For journalist og podcaster Mattias Hundebøll er det vigtigt at gøre noget ekstra ud af hverdagsmaden. Det bliver nemmere om sommeren, når familien er samlet i haven omkring grillen. Mød ham her, og få tre gode råd til, hvordan du kan skabe magi i din grillmiddag.


Jon Daniel Edlund

For bage- og madentusiast Jon Daniel Edlund er sommeren – og især det at lave mad udenfor – noget helt særligt: “For mig er køkkenet altid det hyggeligste sted at samles, når jeg har gæster, og grillen fungerer perfekt som det udendørs samlingspunkt, hvor der dufter helt fantastisk.”